Tuotteet

Tuotteet

Meiltä löydät paljon erilaisia laadukkaita tuotteita kulunvalvontaan, paloturvallisuuteen, oviin ja ikkunoihin sekä lukitukseen liittyen. Edustamme alan parhaimpia merkkejä kotimaasta ja ulkomailta.

Ota yhteyttä »

ABLOY EASY -mekaaninen lukitus

Mekaaninen lukitus varma ja pitkäikäinen ratkaisu. ABLOY EASY on miellyttävästi muotoiltu ja helppo käyttää. Pitkä patentti aina vuoteen 2040.

Yale Linus -älylukot

Yale Linus -älylukko mahdollistaa kodin lukkojen käyttämisen mobiililaitteilla. Tyylikkäät ja älykkäät älylukkoratkaisut tuovat arkeesi uudenlaista helppoutta ja turvallisuuden hallintaa. 

 

Varashälytin ja rikosilmoitinjärjestelmät

Jablotron on langattomien ja hybriditurvajärjestelmien edellekävijä. Jablotron-tuotevalikoimasta löydät ratkaisun niin kotiin, yritykseen kuin vapaa-ajan asuntookin.

 

Mekaaninen ja sähköinen lukitus

Tarjoamme laajan valikoiman mekaanista lukitusta sekä sähköistä lukitusta eri tarpeisiin. Olemme ABLOY- ja iLOQ-valtuutettu toimija sekä Yale-partnerliike. 

Kulunvalvonta

Kulunvalvontajärjestelmään ja integroitujen turvallisuussovellusten käyttö käy helposti graafisella käyttöliittymällä. Toimitamme kulunvalvonnan, työajanseurannan ja integroidut turvasovellukset räätälöitynä Teidän tarpeisiinne.

Palonsulkujärjestelmä

Toimitamme palonsulkujärjestelmiä, jotka mahdollistavat esteettömän päivittäisen liikkumisen, mutta sulkevat osastoitavat ovet nopeasti ja luotettavasti tulipalon sattuessa.

Ovensulkijat ja oviautomatiikka

Oviautomatiikka mahdollistaa jouhevan ja esteettömän pääsyn tiloihin. ASennamme ja huollamme kääntö- ja liukuoviautomatiikkaa sekä ulko- että sisäoviin. Etsimme oikean ratkaisun sekä kevyisiin että raskaisiin oviin. 

Sälekaihtimet, rullaverhot ja markiisit

Toimitamme ja asennamme Ulvilan Kaihtimen tuotteita. Tuotteet ovat yksilöllisesti muotoiltuja ja mitoitettuja. Toimitamme kaihtimet, markiisit, pystylamellit sekä muut ratkaisut.

Meiltä löydät seuraavien valmistajien tuotteita:

Myymälästä löytyy kaikki perustarvikkeet. Saamme tilattua teille muutamassa päivässä kaiken, mitä tarvitsette.

Luotettava lukituksen ja turvallisuuden osaaja

Lukkopalvelu Jaskan Rookki on osana Lukkokeskus Oulu Oy:tä Abloy ja iLOQ-valtuutettu lukkoliike sekä täyden palvelun turvaosaaja. Olemme myös Yale-partnerliike.

Ota yhteyttä »