Tuotteet

Tuotteet

Meiltä löydät paljon erilaisia laadukkaita tuotteita kulunvalvontaan, paloturvallisuuteen, oviin ja ikkunoihin sekä lukitukseen liittyen. Edustamme alan parhaimpia merkkejä kotimaasta ja ulkomailta.

Ota yhteyttä »

Uutuutena ABLOY EASY mekaaninen lukitus

Toimintavarma ja pitkäikäinen ratkaisu, jota voidaan käyttää entistäkin laajemmissa käyttökohteissa. Miellyttävä muotoilu ja entistäkin helpompi hallittavuus.

 

Uutuutena myös Yale Linus älylukot

Yale Linus -älylukko mahdollistaa kodin lukkojen käyttämisen mobiililaitteilla - lukkojen avauksen, mobiiliavainten jakamisen sekä käyttölokin tarkastelumahdollisuuden. Tyylikkäät ja älykkäät älylukkoratkaisut tuovat arkeesi uudenlaista helppoutta ja turvallisuuden hallintaa. 

 

Varashälytin ja rikosilmoitinjärjestelmät

Jablotron on langattomien ja hybriditurvajärjestelmien edellekävijä. Jablotron-tuotevalikoimasta löydät ratkaisun niin kotiin, yritykseen kuin vapaa-ajan asuntookin.

 

Mekaaniset lukitukset

Laaja Abloy -tuotevalikoima tarjoaa lukitusratkaisuja rakennuksiin ja moniin muihin käyttökohteisiin.

Kulunvalvonta

Kulunvalvontajärjestelmään ja integroitujen turvallisuussovellusten käyttö käy helposti graafisella käyttöliittymällä. Toimitamme kulunvalvonnan, työajanseurannan ja integroidut turvasovellukset räätälöitynä Teidän tarpeisiinne.

Palonsulkujärjestelmä

Toimitamme palonsulkujärjestelmiä, jotka mahdollistavat esteettömän päivittäisen liikkumisen, mutta sulkevat osastoitavat ovet nopeasti ja luotettavasti tulipalon sattuessa.

Ovensulkijat ja oviautomatiikka

Oviautomatiikka mahdollistaa monenlaisia ratkaisuja. Toimitamme kääntö- ja liukuoviautomatiikkaa, joko ulko- tai sisäoviin. Meiltä löydät sovellukset kevyisiin sekä raskaisiin oviin.

Sälekaihtimet, rullaverhot ja markiisit

Toimitamme Ulvilan Kaihtimen keskeisiä tuotteita. Tuotteet ovat yksilöllisesti muotoiltuja ja mitoitettuja. Toimitamme kaihtimet, markiisit, pystylamellit sekä muut ratkaisut.

Meiltä löydät seuraavien valmistajien tuotteita:

Myymälästä löytyy kaikki perustarvikkeet. Saamme tilattua teille muutamassa päivässä kaiken, mitä tarvitsette.

Meistä saat oivan kumppanin

Lukkopalvelu Jaskan Rookki Oy on Abloy Oy:n valtuuttama lukkoliike ja täydenpalvelun turvaosaaja.

Ota yhteyttä »

​​​​​​​​​​​​​​